2 players, 1 of it the embedded iframe don't show

Some of the content in the layout is pulled from the same server where the CMS is installed.
Player 1 plays the whole content beautifully, but player 2 doesn’t show the embedded content that is served from the server where CMS is… Location of both player are different…

Player 1:
Specs:Windows10, Internet Explorer 11

Player 2:
Specs: Windows 7 Home Premium Service Pack 1, Internet Explorer 11

the HTML code for the embedded module:
<iframe scrolling="no" frameborder="0" style="overflow:hidden;" width="100%" height="490" src="https://my_ip/signage/module/survey/display.php?location_id=xxx"></iframe>

There’s no error shown in the error log player 2…

Please help, I am at the end of wits of how to handle this…
Thanks in advance

Hi!

You need to make sure that your second player has a different embedded server port number configured.

You’ll need a separate display settings profile for that, and to increment the port number by 1.

Mentioned at the bottom of this doc: https://xibo.org.uk/docs/setup/windows-player-multi-install

Hello,
Thanks for the reply. I have tried your suggestion; Made new Display setting profile for the 2nd player and change the Display settings: Embedded Web Server Port to 9697, but the result is still the same.

Both players are different players using different mini PCs installed at 2 separate locations. Playing the same content from CMS. In that layout, there’s a widget (embedded) with iframe. It shown properly in the first player, but the embedded content doesn’t show 2nd player.

CMS location:
https://my-cms-ip/xibo/web

embedded HTML:
<iframe scrolling="no" frameborder="0" style="overflow:hidden;" width="100%" height="490" src="https://my-cms-ip/signage/module/survey/display.php?location_id=xxx"></iframe>

But if the content were to be accessed from IE 11, it shown normally, but it doesn’t show in the 2nd player.

Please help,
Thanks again in advance