Widgets are no longer displayed - Windows 2 R254.1-254

Player Version

Windows 2 R254.1-254

Hi,

Issue

Play 3 layouts on the player. Layout 1 has only one region with a website. Layout 2 also has only one region with 1 website.

Layout 3 has 4 regions:
Region 1: Analog clock
Region 2: scrolling text
Region 3: text
Region 4: dataset ticker

After 3-4 hours, the clock, scrolling text and dataset ticker are no longer displayed. Sometimes only a black screen is displayed.

No error is shown in the player status screen. In the task manager you can also see that the player is still working.

It works again after restarting the player.

Best regards

Hubert

1 Like

Hi Hhan :slight_smile:

Can you please share a screenshot of the CMS>logs for that Display. You can filter the logs by Display by going to CMS> Logs> change the duration at the top in Interval and in Duration back as it is set by default to 120 sec and you might need to see errors further back > then go to the advanced tab and filter by Display Name.

Also broadly speaking we recommend to upgrade your Player to the latest version V2 R254 as described here : https://blog.xibo.org.uk/xibo-for-windows-v2-r254/
Please follow this guide to upgrade the Player : https://xibo.org.uk/docs/setup/upgrading-xibo-for-windows

Xibo memory usage over several hours, always with the same content. There is an hour between each measurement.

XiboClient.exe 7740 Console 1 130.128 K
XiboClient.exe 7740 Console 1 147.248 K
XiboClient.exe 7740 Console 1 131.056 K
XiboClient.exe 7740 Console 1 151.396 K
XiboClient.exe 7740 Console 1 135.040 K
XiboClient.exe 7740 Console 1 157.740 K
XiboClient.exe 7740 Console 1 140.648 K
XiboClient.exe 7740 Console 1 140.460 K
XiboClient.exe 7740 Console 1 156.240 K
XiboClient.exe 7740 Console 1 155.896 K
XiboClient.exe 7740 Console 1 172.168 K
XiboClient.exe 7740 Console 1 173.060 K
XiboClient.exe 7740 Console 1 184.868 K
XiboClient.exe 7740 Console 1 171.660 K
XiboClient.exe 7740 Console 1 172.008 K
XiboClient.exe 7740 Console 1 183.928 K
XiboClient.exe 7740 Console 1 186.296 K
XiboClient.exe 7740 Console 1 174.180 K
XiboClient.exe 7740 Console 1 202.824 K
XiboClient.exe 7740 Console 1 190.336 K
XiboClient.exe 7740 Console 1 196.152 K

Thank you for sharing that information but could you please send us a screenshot of your CMS> Logs for that Display as requested above?

Also is your CMS based on a Docker install? or if other can you please provide details of your environment? Thank you.

Hi,

CMS: Custom Installation 2.3.3, Windows 2008 Server
Client: Windows 10 Professional

I sent a link to a log.csv in a private message 4 days ago. Or have I misunderstood and I should send something else.

Best regards

Hubert

Hi Hubert,

Can you take a look in task manager and see if you have any Cef Sub Processes listed?

Nothing really obvious comes to mind here - the Player appears to still be responsive if you can get to the status window, memory doesn’t appear to be expanding - its just that the Widgets aren’t rendered.

Do you have a background image?

In the black spaces, can you right click - do you get a browser menu?

The logs which might be useful are the Player logs when audit log level switched on. You can get these from the CMS or via setting a log file location for the player.

Thanks,
Dan

Dont have any logs yet, but wanted to let know that we have similar issues, on multiple players. Region just empty, sometimes it will be shown later, and sometimes stays empty.

the browser SubProcesses have increased.

The Xibo Community site uses cookies. What are cookies?