Adding transitions to dynamic widget under playlist through API doesn't seem to work

I’m having some trouble trying to add transitions to widgets that are added dynamically to a playlist. The API call seems to work correctly, except it doesn’t actually change the transition settings. It returns a correct looking output, but the edited transition stays as null

I’m making the API call to following hook:
https://xibo.myserver.com/api/playlist/widget/transition/in/2083

I’m also including the following as form data:

{"transitionType":"fadeIn"}

And I’m receiving the following response:

{
    "widgetId": 2083,
    "playlistId": 861,
    "ownerId": 3,
    "type": "image",
    "duration": 10,
    "displayOrder": "3",
    "useDuration": 1,
    "calculatedDuration": 10,
    "createdDt": 1675686180,
    "modifiedDt": 1675766286,
    "fromDt": 0,
    "toDt": 2147483647,
    "transitionIn": null,
    "transitionOut": null,
    "transitionDurationIn": null,
    "transitionDurationOut": null,
    "widgetOptions": [
        {
            "widgetId": 2083,
            "type": "attrib",
            "option": "enableStat",
            "value": "Inherit"
        },
        {
            "widgetId": 2083,
            "type": "attrib",
            "option": "scaleType",
            "value": "center"
        },
        {
            "widgetId": 2083,
            "type": "attrib",
            "option": "transIn",
            "value": null
        },
        {
            "widgetId": 2083,
            "type": "attrib",
            "option": "transInDirection",
            "value": null
        },
        {
            "widgetId": 2083,
            "type": "attrib",
            "option": "transInDuration",
            "value": null
        },
        {
            "widgetId": 2083,
            "type": "attrib",
            "option": "transOut",
            "value": null
        },
        {
            "widgetId": 2083,
            "type": "attrib",
            "option": "transOutDirection",
            "value": null
        },
        {
            "widgetId": 2083,
            "type": "attrib",
            "option": "transOutDuration",
            "value": null
        }
    ],
    "mediaIds": [
        "1535"
    ],
    "audio": [],
    "permissions": [],
    "playlist": "testi_naytot-prior_0",
    "actions": [],
    "tempId": null,
    "tempWidgetId": null,
    "isNew": false,
    "folderId": 4,
    "permissionsFolderId": 4
}

I’m unable to see anything going wrong in the logs and that response seems correct except it hasn’t actually change the transition setting for the widget.

The CMS version is 3.3.0

Do you have any ideas what could be going wrong?

This topic was automatically closed 91 days after the last reply. New replies are no longer allowed.